Nyheter

Ängelholm Outdoor 21-24 Juli
Torsdagen den 21 Juli åkte ett gäng ner till Ängelholm för att delta i Para klassen på Ängelholm outdoor. Torsdagen bestod bara i resa ner och bosätta sig. På fredagen spelades det fyra matcher, på lördagen spelades det fem matcher och på söndagen spelades det två matcher innan hemgång. Laget kämpade på bra, men tyvärr blev det förlust i alla matcher. Laget hängde dock inte med huvudena för det. Alla tyckte att det var en kul resa trots allt. Vi ses i Ängelholm 2023!

If Pluss avslutade säsongen starkt
Lördagen den 7 Maj avslutade vi säsongen med en cup i Kumla.
Läs mer här.

Lokalgruppen informerar
Den 26:e April hade lokalgruppen möte och planerade aktiviteter för Maj och Juni.
Planerade aktiviteter kan ni hitta under fliken på gång.
Under mötet beslutade vi att köpa in två nya handkontroller till vårat PS4 som kommer att hållas inlåst för att användas av oss. Vidare märker vi att pingis är väldigt populärt i lokalen. Lokalgruppen beslutade därför att beställa 14 stycken nya pingisracket, samt nya bollar. Dessa har kommit och finns nu tillgänglig i lokalen, så var rädd om dessa.
Lokalen kommer stängas för sommaruppehåll den 28:e juni. Därför arrangeras en avslutnings fika i lokalen med tema hembakat den 28:e juni kl 18:00 i lokalen.

Cafe Pluss slår sedan upp dörrarna i mitten på Augusti igen.

Linköping floorball games
Den 2 April deltog IF Pluss med två lag i Linköping floorball games. Ett lag i div 2 och ett lag i div 4. För division 2 laget var det tuffa matcher med hårt motstånd. I första matchen väntade If Blåklinten där första perioden blev jämn, men där Blåklinten drog ifrån i andra perioden och vann till slut med 6-2. I andra matchen stod Kungsängen If för motståndet. Och som vanlig blir det jämna och fartfyllda möten med dom. Detta var inget undantag, och efter hårt slit kunde Pluss dra det längsta strået och vinna med 1-3. Sista matchen blev ett derby mot Arosstaden. Vi visste att det skulle bli en tuff motståndare att knäcka, och det blev en tight och tuff match som väntat, där det såg ut att bli vinst för pluss. Men Aros ville annorlunda och lyckades vinna med uddamålet 3-2. Det resulterade i att det blev 1 vinst och 2 förluster för div 2 laget, vilket innebar att det inte gick vidare till slutspel. För div 3 laget gick det bättre. Laget spelade till sig 2 vinster och en oavgjord. Det blev kvartsfinal mot kumla som slutade med en snöplig uddamåls förlust 1-2. Alla krigade på och stod för en grym insats.

Mälarenergi cup i Västerås
Under lördagen ställde IF Pluss upp i Mälarenergi Cup i Västerås, där vi även var med och ansvarade för arrangörsrollen. Läs mer här.

Framgång för IF Pluss Bowlare
I söndags ställde IF Pluss upp med tre tävlande i tävligen Bergslagstrixxen som arrangerade i Sala. Läs mer här.

Årsmöte 28 Mars
Måndagen den 28 Mars kl 18:00 är det årsmöte för IF Pluss styrelse och föreningens medlemmar. Vi går igenom sedvanliga handlingar och bjuder i vanlig ordning på enklare förtäring.

Roger vill att funktionsnedsatta ska idrotta mer
Den 18 Mars publicerade Sveriges Radio ett samtal med våran fina ordförande.
Lyssna här.

Senast uppdaterad 2022-08-01